top of page

Bij een gezond iemand zijn lichaam en geest in balans.

Mocht er een verstoring optreden bij een van deze 2 dan heeft het lichaam zelf een groot herstellend vermogen. 

Door allerlei oorzaken, zoals werkdruk, verkeerde voeding en psychische problemen, kan er echter een dusdanige blokkade optreden, dat het lichaam niet meer in staat is zichzelf te herstellen.

Dit kan tot gevolg hebben dat een bepaald orgaan of lichaamssysteem niet goed meer functioneert, waardoor er klachten kunnen ontstaan.

Op de voeten worden alle organen, spieren en zenuwen van het lichaam gereflecteerd. Tijdens een behandeling worden alle reflexen op de voeten behandeld.

Door het behandelen van de reflexen kunnen de aanwezige spanningen en blokkades opgespoord en weggenomen worden, waardoor het lichaam zelf weer in balans kan komen en zo het genezingsproces kan beginnen.

Bij behandeling wordt niet de ziekte behandeld, maar de mens in het totaal.

Na een aantal behandelingen merkt men al snel veranderingen, maar vooral verbeteringen van de klachten.

Welke klachten kunnen behandeld worden?

Voetreflex therapie kan uitstekend worden toegepast bij bijvoorbeeld stress en aandoeningen die daarmee verband houden,emotionele stoornissen, spijsverteringsklachten, problemen met de bloedsomloop, menstruatieklachten, slapeloosheid en de meeste chronische en acute ziektes.

Voetreflex is een veilige therapie en kan ook voor een gezond iemand na een behandeling een positieve uitwerking hebben !!

bottom of page